- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της Κυριακής (10/11) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τους ίδιους έντεκα που αγωνίστηκαν για το “τριφύλλι” στην Τούμπα.

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Δώνης δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στον Παναθηναϊκός στο ντέρμπι την ΑΕΚ αφού ο τεχνικός των “πρασίνων” αναμένεται να εμπιστευτεί την ίδια ενδεκάδα που τα πήγε πολύ καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στα χαφ, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη σε ρόλο εξτρέμ και τον Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

- Διαφήμιση -

Στην προπόνηση της Πέμπτης (7/11) χρησιμοποιήθηκαν και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης και Κολοβός με τους βασικούς, αλλά δύσκολα θα αλλάξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού το δοκιμασμένο πλάνο του.

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ και επισήμανε πού πρέπει να χτυπήσουν οι «πράσινοι». Θυμίζεουμε πως ο ίδιος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα ενώ σήμερα (8/11) είναι προγραμματισμένη η απολογία του και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με κάποιες ημέρες αποκλεισμού από τον πάγκο. Συνεπώς ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα δει το ματς από ένα μπουθ στο ΟΑΚΑ και στον πάγκο θα είναι οι συνεργάτες του, Αγγελίνας και Μένταν.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.