- Διαφήμιση -

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος είναι από τα βασικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Α.Ο. Μεθώνης αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο SportsPlus:

“Όσον αφορά το παιχνίδι εχθές με τη Εράνη ήταν ένα κλειστό ματς. Εμείς θέλαμε κυρίως να μη δεχτούμεγκολ και με τη σωστή προσέγγιση και τακτική το καταφέραμε. Πισττεύω ότι κερδίσαμε δίκαια καθώς είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες από την αντίπαλη ομάδα και κερδίσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Παρά το 1-0 υπέρ μας το οποίο είναι ένα καθαρό σκορ, πιστεύω ότι φαβορί για την πρόκριση είναι η Εράνη. Εμείς με αυτό το σκορ αυξήσαμε τις πιθανότητες πρόκρισης υπέρ μας και θα πάμε να τις διεκδικήσουμε στον επαναληπτικό.

- Διαφήμιση -

Από εχθές κιόλας ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Τέλο Αγρα το Σάββατο όπου παίζουμε σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα και πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχουμε καταφέρει μια καλή συγκομιδή βαθμών και αν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Κορώνη στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα ήταν πολύ καλή.

Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και στη συνέχεια να παίξουν και κάποια παιδιά μικρής ηλικίας που ανέβηκαν φέτος από τη ακαδημία.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.