- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Νέου Άρι, Τάκης Πεφάνης, μίλησε στο SportsPlus λίγο μετά την σπουδαία νίκη με 0-2 απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Αναλυτικά το τι μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας από εμάς οπότε είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο να αποδείξουμε στους εαυτούς μας πρωτίστως, τις δυνατότητες και τις αντοχές μας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ καθώς είχε 2 δοκάρια αλλά από την άλλη είχαμε κι εμείς τις στιγμές μας και θα μπορούσαμε να τους δημιουργούσαμε πρόβλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού είχαμε προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του αγωνιστικού χώρου ήμασταν σαφώς ανώτεροι και τυχεροί μπορώ να πω, καθώς το πρώτο γκολ προήλθε από γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα και λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου ήρθε το αυτογκόλ. Όσο περνούσε η ώρα κερδίζαμε μέτρα στο γήπεδο και από την στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές τα πράγματα έγιναν εύκολα για εμάς και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Για την ρεβάνς έχουμε δρόμο μπροστά μας πρώτα από όλα να είμαστε όλοι καλά έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ανάληψης είναι μια πολύ καλή ομάδα της Α τοπικής και δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση.

Ο στόχος μας για το Κύπελλο είναι να χαιρόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά και σε κάθε ματς να γράφουμε ιστορία για την ομάδα μας.

Για το πρωτάθλημα τώρα θεωρώ ότι είναι το καλύτερο στην ιστορία της Α1 Τοπικής και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό. Γι’αυτό οι ποδοσφαιριστές μου και εγώ θέλουμε να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς να ανεβαίνουμε στην βαθμολογία και να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε πολύ όμορφα πράγματα για την ομάδα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που πασχίζουν για την νίκη και καταθέτουν και την ψυχή τους σε κάθε ματς.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.