- Διαφήμιση -

Εκ των κορυφαίων της Καλαμάτα BC στην εκτός έδρας νίκη επί του ΓΣ Μεσσήνης, ο Νίκος Φραγγέας μίλησε στο “Sportsplus.gr” για το μυστικό της επιτυχίας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

“Ήταν μια σημαντική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και επί ενός ισχυρού αντιπάλου.Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης, δεχθήκαμε μόλις 51 πόντους, κι αυτό είναι που μας έδωσε την ώθηση σε συνδυασμό με τα εύκολα καλάθια που βγάλαμε στον αιφνιδιασμό στην επανάληψη” είπε αρχικά ο 27χρονος καλαματιανός φόργουορντ και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί με τον Πελασγό “Η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε από το επόμενο παιχνίδι με τον Πελασγό”.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τα συμπεράσματα τα οποία έβγαλε μετά τις 2 πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και το ποιες ομάδες δείχνουν να είναι πιο μπροστά στη μάχη της τετράδας μας είπε “Νομίζω ότι τα αποτελέσματα ήρθαν φυσιολογικά έστω κι αν κάποιοι τα… χρειάστηκαν. Θα ήμαστε σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μετά την 5η-6η αγωνιστική για τη δυναμική των ομάδων. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι με σιγουριά κι αυτό γιατί φέτος υπάρχουν αρκετά σωματεία που κοιτούν ψηλά…”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.