- Διαφήμιση -

Για δεύτερη φορά μέσα σε 2Ο μέρες ο Α.Ο. Μεθώνης κέρδισε την Εράνη Φιλιατρών επιστρέφοντας με τον τρόπο αυτό στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πρώτη ήταν για την 4η αγωνιστική της Α’ Τοπικής στις 20 Οκτωβρίου όταν και είχε επικρατήσει με 3-1.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν έκτοτε χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα με ήττα στην Κορώνη και εντός έδρας ισοπαλία με την Ανδρούσα την περασμένη εβδομάδα, πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημειώθηε στο 60’ με πλασέ του Καγιανά έξω από την περιοχή (η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του σπουδαίου Φιλιατρινού τερματοφύλακα Σωτήρη Λυμπερόπουλου, καταλήγοντας στα δίχτυα).

- Διαφήμιση -

Ήταν μια δίκαιη επικράτηση σε ένα δυνατό και «σφιχτό» παιχνίδι, με λίγες σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες (Σούλα και Πουλάκος απείλησαν για τους γηπεδούχους, ενώ ο Βέλλης έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού).

Το τελικό 1-0 δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Μεθώνης εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στα Φιλιατρά. Διαιτητές: Δημήτρης Πλακογιάννης (Τσοπανάκης-Γάκης).

ΑΟ Μεθώνης (Βασίλης Κοσσυφολόγος): Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παυλόγιαννης (89’ Ζόμπολος), Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα (88’ Σούλι).

Εράνη Φιλιατρών (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σ. Λυμπερόπουλος (89’ λ. τρ. Λινάρδος), Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος (83’ Οικονομόπουλος), Πέππας, Παπαγεωργίου, Χάρμπας, Χαραλαμπόπουλος (63’ Κώτσος), Ασημακόπουλος, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Χρονόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.