- Διαφήμιση -

Στο ζευγάρι Παπαφλέσσας Χώρας – Α.Ο. Διαβολιτσίου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα, το οποίο αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική σε αντίθεση με τους αυριανούς γηπεδούχους που πρωταγωνιστούν μεν φέτος, δύο κατηγορίες πιο κάτω δε.

Η πορεία τους μέχρι εδώ

Ο Παπαφλέσσας Χώρας στην 1η φάση ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καλαμάτας επικρατώντας με 2-0 στην παράταση. Στη 2η φάση επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας του Πανιωνίου Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στην 1η φάση υποδέχθηκε τον Α.Ο. Σπερχογείας τον οποίο και απέκλεισε με 3-0 ενώ για τη 2η φάση υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι με τους Διαβολιτσιώτες να επικρατούνε με 3-2 (0-0 καν.διάρκεια και παράταση)

Το ρεπορτάζ για τον αυριανό αγώνα

Από μία απουσία έχουν κάθε προπονητής για τον αυριανό αγώνα. Πιο συγκεκριμένα ο Λυκούργος Ανδρώνης είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού τερματοφύλακα Γιώργου Αργυρόπουλου, κάτι που θα φανεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που έχει ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας, μοναδικός απών θα είναι ο έμπειρος αριστερός μπακ, Νίκος Λιόλιος.

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 στο γήπεδο της Χώρας και θα τον διευθύνει ο Καρβούνης με βοηθούς τους Τσιλίκα και Τζεμαλάι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.