- Διαφήμιση -

Ο Φώτης Μπαλόπουλος αποτελεί βασικότατο μέλος της ομάδας του Διαβολιτσίου τόσο τη φετινή χρονιά όσο και την περυσινή της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α΄Τοπικής και κατ’επέκταση της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη απέναντι στο Διαγόρα Βραχνέικων αλλά και για το αυριανό παιχνίδι για το κύπελλο Μεσσηνίας απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα πΟΥ γνωρίζει την κατηγορία καλύτερα από εμάς. Μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη για να ξεκολλήσουμε απΌ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να βρεθούμε πιο κοντά στην ζώνη παραμονής. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, ακολουθήσαμε πίστα το πλάνο του προπονητή μας και στο τέλος καταφέραμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την νίκη.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου στη Χώρα, είναι ένα ματς που θέλει προσοχή και έχεις τις ιδιαιτερότητές του. Παρ’όλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε, παίρνοντας από αύριο το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά γιατί το κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για την ομάδα μας και θέλουμε να το κατακτήσουμε.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.