- Διαφήμιση -

Ένα από τα σπουδαιότερα ζευγάρια στην φάση των 8′, είναι αυτό ανάμεσα σε Εθνικό Μελιγαλά και Πάμισο.

Ο γηπεδούχος Εθνικός Μελιγαλά, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα με 2-1 στον Κάμπο από την Μάνη, και την ισοπαλία με 0-0 με το Καλό Νερό στην Κυπαρισσία.

- Διαφήμιση -

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Πολίμος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δημήτρη Κουρούπη που είναι τραυματίας και του Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλου που βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρουμελιώτης.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Πάμισος, προέρχεται από την ισοπαλία με 0-0 στο ντέρμπι με τον Πανθουριακό, έχει το εξής επίτευγμα δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλόμαλος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, και στόχος του είναι το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Μεσσήνη.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες πριν περίπου έναν μήνα για την 3η αγωνιστική στο γήπεδο της Μεσσήνης, εκεί όπου ο Πάμισος επικράτησε με 1-0 με γκολ του Άγγελου Σαραντοπούλου.

Για να φτάσει ως εδώ ο Εθνικός Μελιγαλά απέκλεισε τους: Ομόνοια με 0-4, και Ανδρούσα με 4-1 .

Από την άλλη ο Πάμισος απέκλεισε τους: Πύλο με 1-0 και Ηρακλή Κυπαρισσίας με 0-3.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.