- Διαφήμιση -

Ο Τσικλητήρας Πύλου διανύει μια αναμφισβήτητα δύσκολη χρονιά καθώς το καλοκαίρι αποχώρησαν πολλοί παίκτες. Πλέον η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και έντονο ντόπιο στοιχείο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Κώστα Μέμα του 16χρονου βασικού αριστερού μπακ της ομάδας. Ο Μέμα είχε δείξει από πέρυσι το πλούσιο ταλέντο του καθώς είχε πάρει χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιχνίδια, σε ένα ρόστερ πολύ πιο ποιοτικό και γεμάτο από το φετινό.

- Διαφήμιση -

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ δήλωσε στο SportsPlus:

“Το παιχνίδι απέναντι στον Τέλο Άγρα πιστεύω κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, δείξαμε πάθος για το παιχνίδι και βγάλαμε φάσεις από τις οποίες θα μπορούσε να κριθεί υπέρ μαςτο τελικό σκορ, άλλα δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε σωστά. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην πετύχουμε τον στόχο μας για σήμερα , που δεν ήταν άλλος από την νίκη.

Η φετινή ομάδα της Πύλου αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά του τόπου μας και από μερικούς πιο έμπειρους παίκτες που ήρθαν με σκοπό να μας βοηθήσουν στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η πορεία μας στον πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που επιθυμούμε καθώς έχουμε φέρει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα άλλα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρομο ακόμα.

Πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους μας, οι όποιοι δεν είναι άλλοι από το να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και να βελτιώσουμε το επίπεδο μας ως ομάδα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.