- Διαφήμιση -

Την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η Θύελλα Χαρακοπιού, επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας στο γήπεδο της Κορώνης.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αναστασόπουλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς και 4 νίκες σε 5 αγώνες.

- Διαφήμιση -

Αντιθέτως προβληματικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της Ομόνοιας στη σεζόν στην οποία μπήκε ως μεγάλο φαβορί για την άνοδο και έχει μόλις 6 βαθμούς μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές.

Στο σημερινό αγώνα το σκορ άνοιξε στο 70΄ο Γιάννης Μαρκάκης και το τελικό 2-0 πέτυχε ο Σκούρα στο 84ο λεπτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουρτέσης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μιχαλόπουλο.

Θύελλα Χαρακοπιού (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Τσούλος, Ανδρεάδης, Ορφανός, Μαρκάκης, Κουτσολιάς, Κακογιάννης, Διαμαντής(90΄Σκόθος), Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος Π., Βασιλογιανννακόπουλος Π.(73΄Στασινόπουλος), Σκούρας(90΄Γελαδάς)

Ομόνοια (Μιχάλης Φασουλής): Ποτηριάδης, Δημητρίου, Αρβανίτης, Στραβάκος(87΄Σταθακόπουλος), Μπάλας, Στυλιανόπουλος(75΄Barcelo), Κωστόπουλος, Κουλουράς, Τζανετάκος, Χελάς, Τάφα

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.