- Διαφήμιση -

Με νίκη συνέχισε και στη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Πελασγού καθώς επιβλήθηκε με 65-43 του Πρωτέα. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσατσούλη δείχνει από νωρίς τις πρωταγωνιστικές διαθέσεις της στο πρωτάθλημα έχοντας ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Στο σημερινό αγώνα η αρκαδική ομάδα έδειξε πλουραλισμό στο σκοράρισμα με 4 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον αρχηγό Τσίρμπα που πέτυχε 17 με 3 εύστοχα τρίποντα.

- Διαφήμιση -

Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον Πρωτέα καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χριστόφορος Κριμιλής δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα, καθώς μετέβη στην Κρήτη με το πέρας των σπουδών του.

Τα δεκάλεπτα: 10-8, 24-20, 42-34, 65-43

Πελασγός(Τσατσούλης Γ.): Αλεξάκης 2, Πολυζωγόπουλος 12(1), Χρανιώτης 5, Δαλάτσης, Αγγελόπουλος 10, Νικολόπουλος 8, Τσίρμπας 17(3), Τόμπρος 2, Τσατσούλης Κ. 1

ΑΠΣ Πρωτέας(Ψυχογιός – Ροζακέας): Παπαγιαννόπουλος 9(1), Μασουρίδης 5(1),Αντωνόπουλος 4, Σαραντόπουλος 5, Μωράκης 1, Κατσιαρίμπας 1, Ιωσηφίδης 4, Παυλόπουλος Κ. 2, Παυλόπουλος Χ. 4, Μπομπόλης 3, Παθιάκης 2. Αλεξόπουλος 3

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.