- Διαφήμιση -

Ο Χοσέ Μαουρίτσιο αποκλείστηκε τελικά από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα θα είναι οι δυο πιο σημαντικές απουσίες του Δικεφάλου του Βορρά.

Για την 9η αγωνιστική της Superleague, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην υπολογίζει στους Μαουρίτσιο και Βαρέλα.

Ο τελευταίος δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα ούτε το Σάββατο (02/11) και έτσι έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο δεύτερος που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

- Διαφήμιση -

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται κι όσο προχωρά, ανεβαίνουν οι απαιτήσεις κι αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (03.11) βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση με το Βόλο δούλεψαν με ορίζοντα αυτό το ματς και τώρα καλούνται να πιστοποιήσουν την ανοδική πορεία του Δικεφάλου και να συνεχίσουν νικηφόρα εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο , ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον Βαρέλα που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και τον Βέρνμπλουμ.

Οι Μαουρίσιο, Βαρέλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά κι ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Σουηδός έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της, ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή και είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.