- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι που δεν εξελίχθηκε απόλυτα ως ντέρμπι, όσον αφορά το αγωνιστικό του μέρος, αλλά περιελάμβανε πολύ πάθος και ακόμη μεγαλύτερη ένταση και νεύρα, η Καλαμάτα BC νίκησε στη Μεσσήνη την ομώνυμη ομάδα με 69-51 γράφοντας το “2 στα 2”.

Οι “μελανόλευκοι” δυσκολεύθηκαν μονάχα στο 1ο δεκάλεπτο(13-18 με μακρινό τρίποντο του Βάκρινου με την κόρνα) καθώς στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και με έναν Μπούσι που “πήρε στις πλάτες του” την ομάδα του κ. Νώντα καθάρισαν εύκολα το ματς.

- Διαφήμιση -

Όπως προαναφέραμε η αναμέτρηση, που έγινε στο κλειστό της Μεσσήνης, είχε μεγάλη ένταση η οποία κορυφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, σύμφωνα με το φα, “4.42” πριν λήξη του 3ου δεκαλέπτου αποβλήθηκε ο Σωτήρης Καραμπάγιας για εξύβριση αντιπάλου ενώ 2.50” πριν το τέλος είχαμε είσοδο παικτών των πάγκων στον αγωνιστικό χώρο, μετά από λογομαχία παικτών που αγωνίζονταν-συγκεκριμένα των Βάκρινου, Χαραλαμπόπουλου- αλλά και είσοδο φιλάθλου, από το χώρο της κερκίδας, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της Καλαμάτα BC”.

Ένταση υπήρξε και μετά το τέλος του αγώνα εκτός γηπέδου χωρίς όμως να πάρει μεγάλη έκταση.

Στα του αγώνα και πάλι, κορυφαίος των γηπεδούχων ο ακούραστος Χρήστος Μιχαλόπουλος, καλοί και οι Παλαμίδης, Μπακογιάννης, Δελφάκης ενώ για τους νικητές και εκτός του Μπούσι(23π, 5 τρ) διακρίθηκαν Ζύμπας, Φραγγέας και Μανωλάκης.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 51

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC 69

Διαιτ: Ντάσης, Ξηρόκωστας

Δεκ: 13-18, 21-39, 36-56, 51-69

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ(Μπακογιάννης): Σπηλιώτης, Δημόπουλος, Δελφάκης 9(1), Μπακογιάννης 13, Τόσκα, Καραμπάγιας, Χαραλαμπόπουλος 3(1), Ζάγουρας, Παλαμίδης 12, Μιχαλόπουλος 14(1).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC(Νώντας): Ζύμπας 11, Τζουλιάνος, Μπούσι 23(5), Βάκρινος 5(1), Αντωνόπουλος 7(1), Μαθιόπουλος, Λαζαρακόπουλος, Φραγγέας 9(1), Μανωλάκης 8, Μπάκας 4, Τσικούρης, Αρώνης 2.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.