- Διαφήμιση -

Πυρετωδώς προετοιμάζονται στο στρατόπεδο του Πανθουριακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Πάμισο, στο οποίο θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά των 4 πόντων που έχει η ομάδα της Μεσσήνης.

Το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα θα στηριχθεί για ακόμη μια φορά στην πολύ καλή αμυντική του λειτουργία καθώς δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας πάει σε έδρες όπως τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία. Γενικά η ομάδα της Θουρίας έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και παραμένει αήττητη με μηδέν παθητικό.

- Διαφήμιση -

Βέβαια αύριο θα αντιμετωπίσει την έτερη ομάδα με μηδέν παθητικό, τον Πάμισο, και στη Θουρία ευελπιστούν πως θα πάρουν τη νίκη και θα φτάσουν μια ανάσα από την κορυφή, γεγονός που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση καθώς το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό από εδώ και πέρα και ο Αντώνης Μαυρέας θα μπορέσει να εντάξει πιο εύκολα τους νέους παίκτες.

Μιλώντας για τους νέους παίκτες, οΑντρέσο θα αγωνιστει κανονικά ενώ ο Λέο Αλεξάντερ δε θα είναι διαθέσιμος καθώς ακόμη περιμένουν το δελτίο του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Πανθουριακού: Κόκκαλης, Νινιός, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Μερκούρης, Αντρέσο, Σπυρόπουλος, Τρίψας, Εμμανουήλ(Ράπτης)

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Ένωσης στον Κορδία και διαιτητής του ορίστηκε ο Καυκάς.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.