- Διαφήμιση -

Ο Μπουρτσαλιάνι αποτέλεσε μια εκ των πιο ηχηρών μεταγραφών του Παπαφλέσσα Χώρας και από τις πιο δυνατές στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής. Ο ικανότατος επιθετικός μίλησε στο SportsPlus:

“Στο προχθεσινό παιχνίδι είχαμε στόχο να μπούμε δυνατά και να καθαρίσουμε την υπόθεση νίκη από την αρχή, κάτι το οποίο καταφέραμε καθώς είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και είχαμε δουλέψει κατάλληλα.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά το πολύ καλό ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει, από την αρχή έχουμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μας δουλέψαμε πολύ σκληρά και βλέπουμε τον κόπο μας να αποδίδει στο γήπεδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ο προπονητής και η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.

Για το πρωτάθλημα είναι νωρίς να μιλήσουμε και οφείλουμε να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλες τις ομάδες και τα μέλη τους και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.