- Διαφήμιση -

Ο Κλεάνθης Σπυρέας είναι από τα βασικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη μηχανή της Α.Ε. Μάνης η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, βρισκόμενη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ο ταλαντούχος μέσος μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη με τον Εθνικό Μελιγαλά, το δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα και γενικότερα την πορεία της ομάδας του:

- Διαφήμιση -

“Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νευρικά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αλλα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν ανώτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο απειληθήκαμε ελάχιστα.

Παίξαμε δυνατά και βγαλαμε πολυ πάθος και στο τελος πηραμε αυτο που αξίζαμε. Ειναι η τρίτη σερί νίκη που κανουμε και θεωρώ πως έχουμε κανει ενα αρκετα καλο ξεκίνημα καθως ειμαστε στη 2η θεση και παραμένουμε αήττητοι. Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα ομως μακαρι να συνεχίσουμε ανάλογα.

Απο κει και περα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μια επίσης πολύ δυνατή ομαδα. Ένα ματς το οποίο είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, όμως εμεις θα κοιταξουμε να κανουμε το παιχνίδι μας και να παρουμε τους 3 βαθμούς.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.