- Διαφήμιση -

Ο Πέδρο Μαρτίνς έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, αλλά αρνήθηκε να χαρακτηρίσει το παιχνίδι “τελικό” για την πορεία της ομάδας στο Champions League και τη σεζόν γενικότερα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και οι Πέδρο Μαρτίνς και Ζοσέ Σα μίλησαν για το παιχνίδι με τους “Βαυαρούς” στη συνέντευξη Τύπουν πριν το μεγάλο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για την αλλαγή συστήματος απέναντι στην Μπάγερν: «Ανεξαρτήτως της φιλοσοφίας πάντα υπάρχουν παράμετροι που πρέπει να προσαρμοστούμε απέναντι στον αντίπαλο. Αναγνωρίζουμε πως παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα αφού παίζουμε και εντός έδρας».

- Διαφήμιση -

Για το αν η Μπάγερν είναι η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου: «Έχω ήδη δηλώσει πως ναι. Αύριο θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αύριο θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή. Ξέρουμε το μέγεθος. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις».

Για το αν είναι τελικός: «Υπάρχουν στην καριέρα μου ματς που τα θεωρώ τελικούς. Το είχα πει από την αρχή της χρονιάς. Ένα από τα μεγάλα ματς ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Έβλεπα τον στόχο της εισόδου στους ομίλους, την προσπάθειά μας και την προετοιμασία και όλα αυτά. Βλέπω για το ματς αυτό τις πιθανότητές μας απέναντι σε έναν μεγάλο, τεράστιο αντίπαλο. Θέλουμε να δούμε τις δυνάμεις μας. Θα τα δούμε αύριο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω τελικό. Είναι ένας μεγάλος αγώνας αλλά σίγουρα δεν θα παίξει τον ρόλο που αναφέρατε».

Για την απουσία του Βαλμπουενά: «Φυσικά έχω στο μυαλό μου κάποιες ιδέες που θα δουλέψουμε σήμερα και εσείς θα τις δείτε αύριο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς. Να είναι στο πλευρό μας. Πιστεύουμε πως αύριο θα έχουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Αυτός είναι ένας δυνατός δεσμός που έχουμε με τον κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνους».

Για το αν τον ικανοποιεί η ισοπαλία και αν έχει έκπληξη στην ενδεκάδα: «Ποτέ δεν θα ξεκινάμε με το στόχο την ισοπαλία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα θέλουμε να κάνουμε φάσεις και να βάλουμε γκολ. Ανάλογα πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι θα δούμε αν μας ικανοποιεί η ισοπαλία ή όχι. Όμως εμείς πάντα δουλεύουμε για τη νίκη. Χθες κάναμε αποθεραπεία και έχουμε χρόνο να δουλέψουμε ακόμα κάποια πράγματα για αύριο».

Για το αν έχει αδυναμίες η Μπάγερν: «Σίγουρα όπως όλες οι ομάδες έχουν κάποιες αδυναμίες. Όπως έχει η Τότεναμ, εμείς, έχει και η Μπάγερν. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους».

Για τον Λεβαντόφσκι: «Είναι από τους πιο ποιοτικούς στον κόσμο. Όμως και η αμυντική μας γραμμή δουλεύει καλά. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει καλά και κινείται πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τα καλά μας αμυντικά στοιχεία να τον σταματήσουμε».

Ζοσέ Σα: “Μου δίνει κίνητρο ότι Μπάγερν σκοράρει συνεχώς”

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από την Μπάγερν: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τη Μπάγερν όλοι είναι σπουδαίοι αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν φοβάται που η Μπάγερν σκοράρει: «Μου δίνει κίνητρο γιατί έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια αλλά το ίδιο και εμείς. Το να παίζεις στο Καραϊσκάκης δεν είναι εύκολο. Επομένως έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο απέναντι στη Μπάγερν».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους πω χίλια ευχαριστώ. Αυτό δείχνει πως είναι πολύ ευχαριστημένοι και εμείς προσπαθούμε πολύ για αυτούς. Να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας. Όπως είπε και ο κόουτς αύριο θα έχουμε μία υπέροχη βραδιά, όπως ξέρουν εκείνοι να δημιουργούν».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.