- Διαφήμιση -

Στο ντέρμπι των… ουραγών της φετινής Superleague, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με διπλό (1-0) από την έδρα του Πανιωνίου και “βούλιαξε” ακόμη περισσότερο τους Νεοσμυρνιώτες, που παραμένουν με αρνητική βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Ο τελευταίος της βαθμολογίας Πανιώνιος υποδέχθηκε τον τρίτο από το τέλος Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν κατάφερε για μία ακόμη φορά να πάρει τη νίκη και με την ήττα του με 1-0, έμεινε με -2 βαθμούς στον… πάτο της Superleague.

Σε ένα “ανοιχτό” παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι Αρκάδες ήταν οι μόνοι που βρήκαν το δρόμο προς τα “δίχτυα”.

- Διαφήμιση -

Ο Μαρκ Φερνάντεθ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι “πίεσαν” στη συνέχεια τον Αστέρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς και με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Κόρμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ (20’ Μαλέρμπ) – Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος – Κόρμπος – Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74’ Σιντί Αλί), Δούμτσιος (58’ Τσιλούλης) – Αραμπούλι

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος – Βλάχος, Μαρτίνεθ, Σουάρεθ, Ματρικάρντι – Βαλιέντε, Καπίγια – Σίτο (85’ Κώτσιρας), Ριέρα (53’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ – Χαουρέγκι (88’ Μπαράλες)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.