- Διαφήμιση -

Παρά τις τραγικές εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2019 και την αποτυχία στην Κίνα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος φαίνεται ότι θα παραμείνει στο πόστο του, τουλάχιστον για τα προκριματικά του επόμενου Eurobasket.

Η Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, παρότι είχε στη σύνθεσή της και το MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να δεχθεί «σκληρή» κριτική.

Ο έμπειρος τεχνικός θεωρήθηκε από πολλούς το Νο1 πρόβλημα για την ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στα προκριματικά της διοργάνωσης, με παίκτες… δεύτερης και τρίτης διαλογής.

- Διαφήμιση -

Αυτό το τελευταίο όμως, όλα δείχνουν ότι θα τον κρατήσουν στον πάγκο της «γαλανόλευκης», τουλάχιστον για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, στα οποία αναμένεται μία αντίστοιχη εικόνα… με παράθυρα από τη Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ τον θέλουν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στα ματς κόντρα σε Βουλγαρία (21/02, εντός) και Βοσνία (24/02, εκτός), με το δεύτερο «παράθυρο» να είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο του 2020, κόντρα στις Λετονία (26/11, εντός) και Βουλγαρία (29/11, εκτός) και το τρίτο τον Φεβρουάριο του 2021 απέναντι στις Βοσνία (19/02, εντός) και Λετονία (22/02, εκτός).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.