- Διαφήμιση -

Ο Ιάλυσος είχε έτοιμη λύση μετά την παραίτηση του Σάκη Παπαβασιλείου από τον πάγκο της ομάδας, έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Οι Ροδίτες έφτασαν σε συμφωνία με τον Νίκο Καραμπετάκη, προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Ο 48άχρονος τεχνικός θα ταξιδέψει σήμερα στο νησί προκειμένου να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και να αρχίσει την προετοιμασία ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρηση στην Καλαμάτα, που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Καραμπετάκης έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας, ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ, όπως βέβαια και του Χάιμε Βέρα που ανέλαβε τους «Κρητικούς» στα μέσα του περσινού πρωταθλήματος της Super League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιάλυσος

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη.

Είναι 48 ετών γεννημένος στην Καβάλα και έχει προπονήσει στο παρελθόν σε Εθνικές Κατηγορίες τις ΑΕ Πιερέων, Άρη Ακροποτάμου και Νέστο Χρυσούπολης .

Ο κ. Καραμπετάκης έχει εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ, όπως και του Χάιμε Βέρα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Πηγή: mikriliga.com

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.