- Διαφήμιση -

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαχίντ, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 5η αγωνιστική της Superleague και πήρε βαθιά βαθμολογική άνάσα.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες το σημείωσε με εκπληκτικό τρόπο ο Ζαχίντ στο 20′, που ήταν και το πρώτο του με την πράσινη φανέλα.

- Διαφήμιση -

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν δύο δοκάρια. Αρχικά στο 45′ με τον Ινσούα κι εν συνεχεία στο 47′ με τον Μπουζούκη. Ο Πανιώνιος πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και με -2 βαθμούς παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Ζαχίντ προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 8′ ο άσος του «τριφυλλιού» χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο. Ότι δεν κατάφερε στο 8ο λεπτό, το πέτυχε στο 20′, με τον Ζαχίντ να σημειώνει μία γκολάρα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με πολύ δυνατό σουτ, χωρίς να βλέπει την εστία του Πανιωνίου.

Οι «πράσινοι» κρατούσαν με άνεση το προβάδισμα, ενώ έχασαν και την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ, αφού το σουτ του Ινσούα στο 45′ κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότνικ. Ο Πανιώνιος είχε μόνο μία καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, στο 13′ με μία κεφαλιά του Μανιάτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Στο 46′ ο Περέα δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Κότνικ, στη συνέχεια ένα σουτ του Μπουζούκη τράνταξε και πάλι το δοκάρι, ενώ στο 51′ ο Ζαχίντ απείλησε με κεφαλιά.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δύο φάσεις μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά το γέμισμα του Μιλόγεβιτς πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε καίρια επέμβαση προ του Τσιλούλη, διώχνοντας σε κόρνερ, στο 69’ και στο 72’ αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» διατήρησαν τελικά το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Ρέντζας (85’ Παπανικολάου), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Μανιάτης (57’ Καμαρά), Κόρμπος, Τσιλούλης, Άρτσε (66’ Μιλόγεβιτς), Μαξίμοβιτς, Αραμπούλι.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (88’ Χατζηθεοδωρίδης), Ζαχίντ, Μολό (71’ Μπεκ), Περέα (67’ Κολοβός).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.