- Διαφήμιση -

Την πρόκριση του στον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα πανηγύρισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Στα 21 του χρόνια ο Μίλτος Τεντόγλου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στη δεύτερη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα του Κατάρ κατάφερε να πετύχει 8,00 μ. στην τρίτη και τελευταία προσπάθεια κι έτσι να κλείσει θέση στον αυριανό τελικό (20.40).

- Διαφήμιση -

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι στα δύο πρώτα του άλματα δεν πήγε όσο μακριά θα ήθελε, αφού ξεκίνησε με 7,62 μ. και συνέχισε με 7,67 μ., επιδόσεις που δεν ήταν ικανές να του δώσουν πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση ο Τεντόγλου κατάφερε να αντεπεξέλθει στο απόλυτο, έστω κι αν τελικά χρειάστηκε να κάνει και τα τρία του άλματα. Ο Γιαν Ετσεβαρία προκρίθηκε με το εντυπωσιακό 8,40 μ., που ήταν η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Ο Κουβανός ήταν ο μόνος που ξεπέρασε το όριο των 8,15 μ., ενώ επτά συνολικά άλτες ξεπέρασαν τα 8,00 μέτρα.

Στον τελικό προκρίθηκε και ο νικητής της προηγούμενης διοργάνωσης, Λούβο Μανιόνγκα, που είχε καλύτερη προσπάθεια στα 7,91 μ. κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.