- Διαφήμιση -

Την Α.Ε. Καραϊσκάκης θα αντιμετωπίσει αύριο η Καλαμάτα για το θεσμό του κυπέλλου. Ας ρίξουμε μια ματιά στον αυριανό αντίπαλο της Μαύρης Θύελλας, ο οποίος θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη Superleague 2.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας μετά την περσινή συμβολή του στην παραμονή στην κατηγορία και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της πρώην Football League (νυν Superleague 2). Ο έμπειρος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία το Γενάρη και άλλαξε ριζικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Άρτας, καταφέρνοντας να παραμείνει στην κατηγορία, γεγονός που του επέτρεψε την παραμονή στον πάγκο.

- Διαφήμιση -

Μαζί με τον προπονητή, παρέμεινε και μεγάλο μέρος του περσινού κορμού της ομάδας, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη συνοχή του συνόλου που θα παλέψει για την παραμονή του στη SuperLeague 2.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχωρίζει η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Λεωνίδα Κυβελίδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ σημαντικές είναι και οι προσθήκες των Αλμπάνη (μέσος, δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης), Κούστα(επιθετικός) και Τσούτση (μέσος).

Ένα στοιχείο που δείχνει πόσο βασίζεται στην ομοιογένεια η Αρτινή ομάδα είναι πως σε όλα τα φιλικά, ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι: Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Καραγιαννίδης, Μασούρας, Ψιανός, Αλμπάνης, Τσούτσης, Χατζησταύρος. Κούστα ενώ από τον πάγκο έρχεται μέχρι στιγμής ο Κυβελίδης, το μεγάλο όνομα της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Για να έχετε και μια καλύτερη εικόνα μπορείτε να δείτε και τα στιγμιότυπα από το φιλικό με τον Αχέροντα Καναλακίου, το οποίο έληξε 2-2.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.