- Διαφήμιση -

Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας. Πραγματικά με όσους κι αν έχω μιλήσει, από κοντά ή διαδικτυακά, με ρωτάνε αν θα πάρουν εισιτήρια για το Αιγάλεω και πως αυτό το ματς το περιμένουν πως και πως.

Είναι απολύτως δικαιολογημένη η θέληση τους να ενισχύσουν την ομάδα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και βαρύ παρελθόν. Το θέμα είναι πως με τις μέχρι τώρα κινήσεις της ή καλύτερα μη κινήσεις της, η διοίκηση φαίνεται να μη συμφωνεί με την παρουσία των οπαδών της Καλαμάτας στο γήπεδο του Αιγάλεω.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δε φαίνεται να έχει τεθεί καν ζήτημα ζήτησης εισιτηρίων από τη διοίκηση του Αιγάλεω, ενώ το πιο πιθανό είναι και η αστυνομία να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο λαός της Μαύρης Θύελλας όμως θέλει όσο τίποτα να παρευρεθεί σε αυτό το παιχνίδι και γνώμη μας είναι πως η διοίκηση θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο και να δοθούν επίσημα εισιτήρια στους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας.

Υ.Γ. Απαράδεκτη η κίνηση με την προώθηση των διαρκείας από τον συγκεκριμένο κύριο που έκανε καριέρα σε βάρος της Μαύρης Θύελλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.