Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας. Πραγματικά με όσους κι αν έχω μιλήσει, από κοντά ή διαδικτυακά, με ρωτάνε αν θα πάρουν εισιτήρια για το Αιγάλεω και πως αυτό το ματς το περιμένουν πως και πως.

Είναι απολύτως δικαιολογημένη η θέληση τους να ενισχύσουν την ομάδα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και βαρύ παρελθόν. Το θέμα είναι πως με τις μέχρι τώρα κινήσεις της ή καλύτερα μη κινήσεις της, η διοίκηση φαίνεται να μη συμφωνεί με την παρουσία των οπαδών της Καλαμάτας στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δε φαίνεται να έχει τεθεί καν ζήτημα ζήτησης εισιτηρίων από τη διοίκηση του Αιγάλεω, ενώ το πιο πιθανό είναι και η αστυνομία να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο λαός της Μαύρης Θύελλας όμως θέλει όσο τίποτα να παρευρεθεί σε αυτό το παιχνίδι και γνώμη μας είναι πως η διοίκηση θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο και να δοθούν επίσημα εισιτήρια στους οπαδούς της Μαύρης Θύελλας.

Υ.Γ. Απαράδεκτη η κίνηση με την προώθηση των διαρκείας από τον συγκεκριμένο κύριο που έκανε καριέρα σε βάρος της Μαύρης Θύελλας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.