- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Τότεναμ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Εξαιρετική εικόνα από την ομάδα του Μαρτίνς, επέστρεψε από το 0-2. Σκόρερ των Πειραιωτών οι Ποντένσε και Βαμπουενά. Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος του στην πρεμιέρα του στο Champions League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από το 30′, ωστόσο δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Έκανε την αντεπίθεση του και με σκόρερ τους Ποντένσε και Βαλμπουενά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Ποντένσε, Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Εντομπελέ (62’ Σισοκό), Γουίνκς, Έρικσεν, Άλι (73’ Σον), Μόουρα (76’ Λαμέλα), Κέιν.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.