- Διαφήμιση -

«Όρθιος» απέναντι σε μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Άρη στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το βολιώτικο συγκρότημα στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους «κίτρινους», ωστόσο, όπως τόνισε στο τέλος του παιχνιδιού και ο Θωμάς Γράφας η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη και χρειάζεται δουλειά στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

- Διαφήμιση -

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Ολυμπιακό να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι του.

Η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρολεύκων» ήταν πολύ καλή, δεν επέτρεψαν στους «κίτρινους» να γίνονται απειλητικοί για το τέρμα του Μακρυωνίτη και σε γενικές γραμμές στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δημιουργικό κομμάτι ο Ολυμπιακός προσπάθησε κάποιες φορές να βγει επιθετικά και είχε τρεις καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Η πρώτη στο 5’ όταν ο Ράντι εκτέλεσε φάουλ και ο Βοσνακίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, η δεύτερη με τον Τσίτα (σουτ άουτ στο 45΄μέσα από την περιοχή) και η τρίτη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ράντι να σουτάρει άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Άρης είχε δύο σουτ έξω από την περιοχή τα οποία δεν βρήκαν το στόχο. Το πρώτο στο 13 με τον Μπακούτση και το δεύτερο με τον Τόνσο στο 32’.

Καλύτερος ο Άρης, άντεξε ο Ολυμπιακός

Ο Άρης άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς από το αρχικό σχήμα παρέμειναν στο παιχνίδι οι Κουέστα και Γκάμα. Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο β’ μέρος και κυρίως από την αριστερή πλευρά προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Στο 51’ ο Μακρυωνίτης έκανε σωτήρια απόκρουση στην κεφαλιά του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή, ενώ στο 56’ το σουτ του Σάσα δεν βρήκε τον στόχο (άουτ). Στο 62’ ο Βοσνακίδης έβγαλε τη μπάλα κόρνερ ύστερα από παράλληλη σέντρα του Μενέντεθ από τα αριστερά, ενώ στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Μαντσίνι η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69’ να ανοίξει το σκορ. Με ωραία κίνηση και προσπάθεια του Μαντσίνι από τα δεξιά, η μπάλα ύστερα από τη σέντρα του Αργεντινού έφτασε στον αμαρκάριστο Ντιγκινί μέσα στην περιοχή, ωστόσο, το σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση δεν είχε ευτυχή κατάληξη, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 78’ στις ελάχιστες φορές που ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος βγήκε μπροστά, ο Θωμάς Τσίτας επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στην πλάτη Ματίγια και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 80’ ύστερα από οργανωμένη προσπάθεια του Άρη η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί μέσα στην περιοχή, με τον Γάλλο επιθετικό να σουτάρει αδύναμα και τον τερματοφύλακα Γιδόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Φράγιος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Μαντσίνι, Ματίγια-Τσιάρας, Βοσνακίδης

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κωνσταντινίδης (46’ Σούτνγκρεντ), Τσαγκαλίδης (46’ Μενέντεθ), Σόουζα (46’ Βέλεθ), Μπακαλιάνης (46’ Δεληζήσης), Μπάσα (46’ Σάσα), Μπα (46’ Ματίγια), Γκάμα (56’ Μαρτίνες), Μπακούτσης (46’ Λάρσον), Ντουάρτε (46’ Μαντσίνι), Τόνσο (46’ Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (66’ Γιδόπουλος), Γραικός, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Βοσνακίδης, Τσιάρας (46’ Λάσκαρης), Ρόκας (84’ Κόλα), Σκοπελίτης (73’ Κλεμέντε), Ράντι (46’ Πόζογλου), Τζέφερσον (61’ Στεφάνοβιτς), Τσίτας (90’ Μπακουλάτι).

Πηγή: Goalpost
Φωτό: Allaboutaris

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.