- Διαφήμιση -

Ολυμπιακός-Κρασνοντάρ

Ένα βήμα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι και καλούνται να το ξεπεράσουν έναντι σε μια πολύ καλή και επικίνδυνη όπως φάνηκε και από το παιχνίδι με την Πόρτο η Κρασνοντάρ. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι αφοσιωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και με την βοήθεια του κόσμου του που όπως φαίνεται θα είναι το Καραϊσκάκης κατάμεστο να του δώσει την ώθηση ώστε να αποκτήσουν ένα καλό προβάδισμα για τον επαναληπτικό της επόμενης βδομάδας στην Ρωσία.

- Διαφήμιση -

Άπαντες στο λιμάνι περιμένουν πώς και πώς αυτό το ματς μιας και είναι κοντά στο έναν από τους στόχους της χρονιάς που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό διότι θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα και καλά στημένη ώστε να μην δώσουν χώρους και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν την νίκη αλλά και την πρόκριση συνολικά που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

11αδα προτίμησης: Σα, Ομάρ, Τσιμικας, Μεριά, Σεμεδο, Γκιγιερμε, Καμαρά, Μασούρας, Ποντενσε, Βαλμπουενα, Ελ Αραμπι

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.