- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της νέας -και χωρίς τον Ολυμπιακό- Basket League. Δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και ο Άρης τον ΠΑΟΚ!

Ντέρμπι με το… καλημέρα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 της Α1 Ανδρών, προέκυψαν από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν (28/9) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, με την Ένωση να τον φιλοξενεί με τη σειρά της στο ίδιο παρκέ, αλλά με «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου (4/1/2020). Την 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

- Διαφήμιση -

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας του 28ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, στην πρώτη υποχρέωση του «Γηραιού» στην επιστροφή του στην Α1, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στη Ρόδο, ο Ήφαιστος το Ρέθυμνο στη Λήμνο, ενώ ο έτερος νεοφώτιστος, Ιωνικός Νικαίας, θα αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στο Λαύριο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την ΟΜΑΔΑ Α’ που θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών. Θέση που θα καλυφθεί είτε από την Καρδίτσα είτε μέσω της wild card που θα δοθεί από την πενταμελή επιτροπή που απαρτίζουν τα μέλη της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (28/9) της Α1 Ανδρών, για τη σεζόν 2019-20:

1η αγωνιστική (28/9/19) – 14η αγωνιστική (4/1/20)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Περιστέρι – Ηρακλής

Άρης – ΠΑΟΚ

Ήφαιστος Λήμνου – Ρέθυμνο

Κολοσσός Ρόδου – Πανιώνιος

Ιωνικός Νικαίας – Λαύριο

ΟΜΑΔΑ Α΄ – Προμηθέας Πατρών

Τα “μεγάλα” ματς του πρωταθλήματος

1η/14η: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΑΕΚ & Άρης – ΠΑΟΚ

3η/16η: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Προμηθέας Πάτρας

4η/17η: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

5η/18η: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Άρης

9η/22η: ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας

10η/23η: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

12η/25η: ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πάτρας

13η/26η: Προμηθέας Πάτρας – Άρης

Το πλήρες πρόγραμμα της Basket League…

FacebookTwitter

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.