Εθνική Ελλάδος Πόλο: Σπουδαία πρόκριση στην 8αδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

53
- Διαφήμιση -

Πανάξια πρόκριση! Μετά από ένα αγχωτικό ματς, η Εθνική πόλο των ανδρών έβγαλε… αντίδραση, μετά την βαριά ήττα από την Σερβία, νίκησε με 11-9 τις ΗΠΑ και πήρε το “εισιτήριο” για την 8άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Γκουανκζου της Ν. Κορέας. Την περιμένει η Ιταλία (23.07.2019).

Φοβερή εμφάνιση! Η Εθνική πόλο των ανδρών νίκησε με 11-9 τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Νότιας Κορέας! Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στα προημιτελικά στις 12:30 την ερχόμενη Τρίτη (23.07.2019).

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής πόλο ήταν ο Γενηδουνιάς. Ο 26χρόνος διεθνής άσος «σκότωσε» με 4 γκολ (τα 2 στο φινάλε) τις ΗΠΑ και οδήγησε την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου πάνω στην “σκουάντρα ατζούρα” του Σάντρο καμπάνια.

- Διαφήμιση -

Η Ελλάδα είχε κακή εκκίνηση στον αγώνα, βρέθηκε να χάνει με 4-2, αλλά έχοντας για μεγάλο “όπλο” την άμυνα της, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Οι Αμερικανοί ισοφάρισαν σε 6-6, ενώ πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ (8-7), πριν δουν το σκορ να πηγαίνει και πάλι στα ίσα, πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας προηγήθηκε με 10-8 με γκολ του Γούνα και του Γενηδουνιά. Οι ΗΠΑ μείωσαν με τον Χάλοκ σε 10-9 αλλά ο Γενηδουνιάς διαμόρφωσε το 11-9 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 2-2, 3-1

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

ΗΠΑ (Ουντόβιτσιτς): Γουλφ, Χούπερ 2, Βάβιτς, Όμπερτ 1, Χάλοκ 2, Τσουπίντο 1, Ντάουμπ 2, Φάρμερ, Μπόουεν 1, Ραμίρεζ, Σμιθ, Ίρβινγκ, Χόλαντ 

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.