- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα εντός έδρας του Περιστερίου με 86-66 κι έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League. Βραβεύτηκε ο Αργυρής Πεδουλάκης στο περιθώριο του αγώνα στο ΟΑΚΑ (VIDEO).

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Περιστερίου με 86-66 κι έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Ρικ Πίτινο ήταν σαρωτική στο δεύτερο δεκάλεπτο (33-17) και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, όταν και προηγήθηκε με 52-34.

- Διαφήμιση -

Κορυφαίος για το “τριφύλλι”, που αγωνίστηκε χωρίς τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ήταν ο Νικ Καλάθης με 12 πόντους και 14 ασίστ, με τους ΠαπαπέτρουΤόμαςκαι Λάνγκφορντ να προσθέτουν από 12 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Σκορδίλης με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 52-34, 68-49, 86-66.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πιτίνο): Παπαπέτρου 12 (1), Καλάθης 14 (2 τρίποντα, 13 ασίστ), Βουγιούκας 2 (7 ριμπάουντ), Τόμας 12 (1), Κιλπάτρικ 9 (1), Παπαγιάννης 7 (7 ριμπάουντ), Λοτζέσκι 2, Γκιστ 4 (7 ριμπάουντ), Καλαϊτζάκης 2, Μήτογλου 4, Αντετοκούνμπο 6 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Λάνγκφορντ 12 (2).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA (Πεδουλάκης): Μουράτος, Σκορδίλης 17 (8/13 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Βασιλόπουλος 11 (1), Γκρέι 8 (1), Καράμπελας 9 (1 τρίποντο, 6 ασίστ, 5 λάθη), Μπέντιλ 4, Ντάνιελ 8, Κάλαχαν, Σμιθ 3, Φλέμινγκς 6 (2).

Βραβεύτηκε ο Πεδουλάκης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν του ΠεριστερίουΑργύρη Πεδουλάκη για την προσφορά τους στους «πράσινους».

“Μεγάλη τιμή να σε βραβεύει ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό. Είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας που έκανα ως παίκτης και προπονητής. Νιώθω συγκίνηση. Το Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός μου έδωσαν έναν άλλο τρόπο σκέψης. Η χρονιά που μπορέσαμε και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον πρωταθλητισμό υπό δύσκολες συνθήκες είναι αυτή που ξεχωρίζω. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται”, δήλωσε ο Πεδουλάκης στην κάμερα της Cosmote TV.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό και τόνισε ότι έκανε λάθος, όταν διέκοψε τη συνεργασία μαζί του.

“Όλοι εκτιμάμε τον Αργύρη, είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Μας έχει φέρει πρωταθλήματα και Κύπελλα ως προπονητής. Είναι στρατιώτης του συλλόγου, έχει υπάρξει και παίκτης μας. Επειδή τα λάθη ανθρώπινα και πρέπει να τα παραδεχόμαστε, ένα από τα λάθη που έχει κάνει από το 2012 και μετά ήταν όταν σταμάτησα τη συνεργασία μας μαζί του. Ο κ. Πεδουλάκης έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα.

Έχει αποδείξει ότι είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Το έχει δείξει σε όποια ομάδα έχει πάει, φέρνοντας αποτελέσματα μεγαλύτερα από αυτά που θα περίμενε κανείς με βάση το μπάτζετ”, τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Cosmote TV, στο περιθώριο της βράβευσης του προπονητή του Περιστερίου.

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.