Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΠΑΕ και ΚΑΕ για Ερασιτέχνη

25
- Διαφήμιση -

Μετά από μία «πολεμική» περίοδο, ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχουν θάψει το «τσεκούρι του πολέμου», τουλάχιστον σε ότι αφορά τη συνεισφορά τους στον Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με τη Live Sport, όσοι οπαδοί της ομάδας γίνουν κάτοχοι διαρκείας για τη νέα σεζόν στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Ερασιτέχνη, πληρώνοντας μια συνδρομή 50 ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της «μάνας του λόχου».

- Διαφήμιση -

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του Α.Ο., Στέφανος Αυγουλέας. «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ».

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.