ΠΟΛΟ: Στην τελική φάση της ανόδου ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας

83
- Διαφήμιση -

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση της ανόδου στην Α2 κατηγορία, επέστρεψε από τη Χίο η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στους αγώνες για τη β’ φάση του πρωταθλήματοςπόλο Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ετσι τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και προκρίθηκε στην τελική φάση που θα γίνει 12 με 14 Ιουλίου.

- Διαφήμιση -

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο τόπος διεξαγωγής, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα προβιβαστούν οι τέσσερις από τις συνολικά οχτώ ομάδες που θα λάβουν μέρος. Συγκεκριμένα από τον όμιλο της Χίου, προκρίθηκαν η Ενωση Βροντάδου Χίου, ο Επειός, ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο ΝΟΚ.

Από τον όμιλο της Αττικής η ΑΕΚ, η Τρίαινα Βούλας, ο ΝΑΟ Κέρκυρας και η Ροή Αμαρουσίου.

Μπακολιάς: “Θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες”

Οι οχτώ αυτές ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα και θα προκύψουν δύο όμιλοι. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα ανέβουν στην Α2 και στη συνέχεια θα παίξουν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Αγώνες κατάταξης θα γίνουν και για τις θέσεις 5-8.

Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στην τελική φάση, μιας και όπως λέει ο προπονητής του Στάθης Μπακολιάς: “Πρώτος στόχος ήταν η παραμονή στη Β’ εθνική. Πλέον δεν έχουμε άγχος και θα πάμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για την άνοδο”.

Οσον αφορά τους αγώνες στο Ιωνικό Κολυμβητήριο στη Χίο, ο ΝΟΚ αντιμετώπισε κατά σειρά τον Ιωνικό, το Νηρέα Χαλανδρίου, την Ενωση Βροντάδου Χίου και τον Επειό Ηλιδας από την Αμαλιάδα. Στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό την Παρασκευή επικράτησε με 12-7, το Σάββατο για τη 2η αγωνιστική έχασε με 8-7 από το Νηρέα Χαλανδρίου. Ακολούθησε η ισοπαλία 11-11 με την Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ενωση Βροντάδου Χίου σ’ ένα ματς με ένταση στο οποίο ο ΝΟΚ βρέθηκε πίσω με 4 γκολ, αλλά έμεινε αήττητος. Την Κυριακή σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση ηττήθηκε με 10-5 από τον Επειό.Οι Στάθης Μπακολιάς και Χριστόφορος Κουνάδης στηρίχθηκαν στους παρακάτω αθλητές: Στέλιος Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Τραγγανίδας, Κώστας Καρπέτας, Κώστας Τζούβελης, Νίκος Παναγιώταρος, Σταυρος Βενάρδος, Ιορδάνης Αγγος, Γιώργος Γκούμας, Φίλιππος Μουστάκας, Γιώργος Τσιγώνιας, Αριστοτέλης Κουτσιαλής, Κώστας Μπίρης, Γιάννης Αποστολάκος. Μιχάλης Μακρής και Θανάσης Κοσυφολόγος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον όμιλο της Χίου έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική

ΠΕΚΕΒ-Επειός 17-9

Ν.Ο. Καλαμάτας -Ιωνικός 12-7

2η αγωνιστική

Ιωνικός – ΠΕΚΕΒ 7-15

Νηρέας Χαλανδρίου – Ν.Ο. Καλαμάτας 8-7

3η αγωνιστική

Επειός – Ιωνικός 10-6

ΠΕΚΕΒ – Νηρέας Χαλανδρίου 15-7

4η αγωνιστική

Νηρέας Χαλανδρίου – Επειός 5-9

Ν.Ο Καλαμάτας – ΠΕΚΕΒ 11-11

5η αγωνιστική

Ιωνικός – Νηρέας Χαλανδρίου 6-16

Έπειός – Ν.Ο Καλαμάτας 10-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΕΚΕΒ 10

2. Επειός 9

3. Νηρέας Χαλανδρίου 6

4. ΝΟ Καλαμάτας 4

5. Ιωνικός 0

Στον όμιλο της Αττικής (οι αγώνες έγιναν στη Γλυφάδα) η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:

1. ΑΕΚ 12

2. Τρίαινα Βούλας 9

3. ΝΑΟ Κέρκυρας 6

4. Ροή 3

5. ΟΕΑ/ΝΑ Βόλου 0

Πηγή: notosport

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.