Τάκης Πεφάνης: Βγάλαμε αντίδραση το Σάββατο, στο χέρι μας η δεύτερη θέση

97
- Διαφήμιση -
Ο Τάκης Πεφάνης αποτελεί έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς προπονητών στη Μεσσηνία με νέες ιδέες και φιλοσοφία, η οποία έχει ως βάση την κυριαρχία των ομάδων του μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέσα από την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο ταλαντούχος προπονητής βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση της 2ης θέσης του 1ου Ομίλου της Β΄Τοπικής και την διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ.
Ο Τάκης Πεφάνης μίλησε στο SportsPlus για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Αρφαρών και για το εναπομείναντα αγώνα:
Όσον άφορα το παιχνίδι του Σαββάτου, ήταν ένα ματς με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η ομάδα μας είχε την ευχέρεια να έχει 2 αποτελέσματα που μπορούσε να διεκδικήσει. Μιλήσαμε με τα παιδιά την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και είπαμε ότι πάμε για το μέγιστο που είναι η νίκη και έχουμε τελευταία επιλογή την ισοπαλία.
Προσπαθήσαμε από την αρχή του ματς να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες αλλά επειδή ο δικός μας τρόπος παιχνιδιού επηρεάζεται πολύ από τις γηπεδικές συνθήκες λόγω του ότι προσπαθούμε να έχουμε συνέχεια την κατοχή της μπάλας παίζοντας με πολλές πάσες εκεί είχαμε μειονέκτημα. Όσο περνούσε η ώρα προσαρμοζόμασταν στις συνθήκες.
Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε. Ένα λάθος όμως έφερε τα πάνω κάτω αλλά επειδή είχαμε προετοιμαστεί την εβδομάδα και γι’αυτό το ενδεχόμενο αντιδράσαμε γρήγορα, αλλάξαμε σχηματισμό και τακτική και αντιδράσαμε γρήγορα, ισοφαρίζοντας και παίρνοντας αυτόν τον πολυπόθητο πόντο.
Τώρα μένει ένα παιχνίδι ακόμα το οποίο είναι καθήκον μας να το κερδίσουμε για να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση.
Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Αρφαρών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.