Σταμάτης Φέστας: Το πάθος έφερε τη χθεσινή ανατροπή, μάχη ως τέλος για την παραμονή

117
- Διαφήμιση -
Ο Σταμάτης Φέστας αποτελεί ένα βασικό εργαλείο στα χέρια του Βασίλη Μπλέτσα στην προσπάθεια της Ομόνοιας να παραμείνει στην κατηγορία. Χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του όσο και η ικανότητα του να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, κάτι που επιβεβαίωσε χθες, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ για ένα ημίχρονο και ως κεντρικός αμυντικός στο δεύτερο.
Ο Σταμάτης Φέστας δήλωσε στο SportsPlus:
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πραγματικά πολύ κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γεγονός πως η νίκη ήρθε με ανατροπή αποδεικνύει πως η ομάδα έχει δυνατό σφυγμό και κυνηγάει με πάθος την παραμονή. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο παρά το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο, εμείς δείξαμε πάθος και αυτό ήταν το στοιχείο το οποίο μας έδωσε τους 3 βαθμούς.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη αλλά αυτό το οποίο μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα είναι πως θα πολεμήσουμε για την παραμονή μέχρι το τέλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.