Α.Ο. Φυτειάς – Αναγέννηση Παραλίας 1-1: Δεύτερος σερί υποβιβασμός για την Αναγέννηση

87
- Διαφήμιση -

Δεν τα κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το γήπεδο Παν.Μπαχράμης με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί και μαθηματικά η ομάδα της Αναγέννησης, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Σωτήρη Μπουραντώνη ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει, αλλά ο Α.Ο. Φυτειάς την υποχρέωσε σε ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα καταδικαστικό για την ομάδα της Παραλίας, η οποία γνωρίζει το δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β΄Τοπική Κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, ο Α.Ο. Φυτειάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσέρτου μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλαύτη στο 31ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

9 λεπτά αργότερα ο Τσέρτος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 καθώς μετά από υπέροχη κάθετη του Φλέσσα, πέρασε και τον Κακαλέτρη αλλά αστόχησε από πλάγια θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ηλιόπουλου μέσα από την περιοχή στο 58ο λεπτό, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Μάλιστα στο 78ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Άρη Ηλιόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Α.Ο. Φυτειάς χτυπούσε στις αντεπιθέσεις και μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο τέρμα με το Μπάλλα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 82ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε μια φάση που θα συζητηθεί πολύ καθώς οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι σε σουτ του Δρακουλάκου αλλά ο Πλακογιάννης έδειξε παίζεται.

Με μια πρώτη εντύπωση από τα δημοσιογραφικά θεωρεία φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του αμυνόμενου αλλά δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Οφείλω να ομολογήσω όμως πως ο διαιτητής είχε πολύ καλύτερο οπτικό πεδίο καθώς ήταν μπροστά στη φάση και ελπίζω αύριο στις εκπομπές της Μεσσηνίας να δικαιωθεί καθώς υπήρχαν κάμερες στο γήπεδο.

 

Α.Ο. Φυτειάς: Ξανθάκης, Λότσι, Ταβουλαρέας, Μπστακός(71΄Μαυροειδής), Ζούζουλας, Καρλαύτης, Κωστέας(78΄Αλεξανδρόπουλος), Μπάλλας, Μουλιάτος, Τσέρτος, Φλέσσας(68΄Φιλόπουλος)

Αναγέννηση Παραλίας: Κακαλέτρης, Ντέρτζια, Αποστολόπουλος(46΄Μάλαμας), Μπαζίγος, Παπαδέας, Ράτσεφ, Δρακουλάκος, Κούνης, Ηλιόπουλος, Σταθόπουλος, Μαθιόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.