Παναρκαδικός – Α.Ο. Κατασταρίου 3-1: Βήμα παραμονής για τους Αρκάδες

23
- Διαφήμιση -
O Παναρκαδικός έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Κατασταρίου. Τρομερό γκολ από τον Στρέμπα από τα 40 μέτρα!

Ο Παναρκαδικός… πέταξε ψηλά και νίκησε τον ΑΟ Κατασταρίου με 3-1, φτάνοντας τους 31 βαθμούς ύστερα από 21 ματς και ανέβηκε στην 8η θέση αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα της Τρίπολης έκανε εύκολη τη ζωή της, ανοίγοντας το σκορ στο 13′ με τον Γεωργόπουλο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πέττα από το σημείο του πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι… δεν μάσησαν και με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Στρέμπα (απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα) πήραν μια σημαντική νίκη για την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική.Εδειξε ποιος είναι με το… καλημέρα

Ο Παναρκαδικός μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από νωρίς.

- Διαφήμιση -

Με την ολοκλήρωση 13 λεπτών στην αναμέτρηση, το τριφύλλι άνοιξε το σκορ. Ο Μάριος Γεωργόπουλος, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Δρακόπουλο, για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Στο 15ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Κάρδαρης με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 23’ το Καταστάρι έχασε και πάλι μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Μετά από κόρνερ, ο Καψάσκης από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναρκαδικός προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Καρβάλιο, μετά από έξοχη προσωπική ενέργεια, πάτησε περιοχή, έκανε ένα έξυπνο πλασέ όμως η μπάλα κατέληξε εκατοστά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρακόπουλου.

Τι έβαλες ρε Στρέμπα! 

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μόλις στο 57′ πέναλτι, με τον Καψάσκη να ανατρέπεται από τον Στρέμπα κι ο Πέττας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Θανάση Στάικου ήταν αποφασισμένη για τη νίκη και τα κατάφερε πολύ καλά στη συνέχεια. Στο 68′ ο Νίκος Λυμπερόπουλος πλάσαρε εύστοχα… λέγοντας “ευχαριστώ” στο δώρο του Δρακόπουλου από την κακή απόκρουσή του στο σουτ του Καρβάλιο κι ο Στρέμπας στο 72′ σημείωσε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ από τα 40 ΜΕΤΡΑ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα, οι Αρκάδες έκαναν σωστή διαχείριση του σκορ και έφτασαν σε μία νίκη που τους ανεβάζει στην 8η θέση με 31 βαθμούς.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας (92′ Σπίντζος), Κατιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (87′ Τρέσσα), Σβίγκος, Γεωργόπουλος (90′ Τσάνης), Ν. Λυμπερόπουλος (84′ Δ. Λυμπερόπουλος), Καρβάλιο.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Δρακόπουλος, Κουρέλας, Τηλιόπουλος (82′ Σκουρτάι), Καρβούνης (60′ Μαρούδας), Κάρδαρης (83′ Κορφιάτης), Καψάσκης, Μπριλάκης, Πέττας, Μεζίνι, Μουσάι, Παναγόπουλος.

Πηγή: arcadiasports

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.