Στις 25 Μαρτίου 2019 στη Σπάρτη το All Star Game Α1 Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π – Οι αρχικές πεντάδες και οι προπονητές

53
- Διαφήμιση -

Η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game της Α1’ Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, στο Κ.Δ.Γ. Σπάρτης, κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, καθώς ψήφισαν 10.147 άτομα, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. για την διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019, με την ανταπόκριση των φίλων του μπάσκετ να κινείται πάλι σε υψηλά επίπεδα. Το «φράγμα» των 10.000 ψήφων ξεπεράστηκε για δεύτερη σερί χρονιά, γεγονός που μαρτυράει από μόνο του το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος

- Διαφήμιση -

Η επιλογή των παικτών που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game, έγινε από την ψηφοφορία ανά θέση για τους δέκα παίκτες που θα στελεχώσουν τις δύο αρχικές πεντάδες στο εναρκτήριο τζάμπολ.

Για την θέση του play-maker ψήφισαν 4.715 άτομα, για την θέση του guard ψήφισαν 1.519 άτομα, για την θέση του small-forward 1.295 άτομα, για την θέση του power-forward 1.846 άτομα και τέλος για την θέση του center 772 άτομα.

Αναλυτικά οι δύο αρχικές πεντάδες του 3ου All Star Game είναι οι παρακάτω:

Πεντάδα 1ης All Star ομάδας:

Χρήστος Σαρηγιαννίδης (Λακωνικός-Κρόνος), Αθανάσιος Διαμαντόπουλος (Ακάδημος), Παναγιώτης Μουτζουρούλιας (Καλαμάτα 80), Παναγιώτης Παναγιώτου (Δρομείς Τρίπολης), Βασίλης Καρλής (Δρομείς Τρίπολης).

 

Πεντάδα 2ης All Star ομάδας:

Κωνσταντίνος Κωσταπαππάς (Πολύβιος), Μάριος Τσαγκάνης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Γιώργος Καραγιάννης (Σπαρτιατικός), Γιάννης Ραυτόγιαννης (Πολύβιος), Γιάννης Βούλγαρης (Πολύβιος).

Οι προπονητές που θα συμμετέχουν στο 3ο All Star Game, επιλέχθηκαν με βάση την βαθμολογία, όπως αυτή ήταν διαμορφωμένη στις 18 Φεβρουαρίου, και αυτοί είναι: Στην πρώτη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους κ.κ. Ηλία Μπαλή, Θανάση Σκιαδά (που τα έφερε η τύχη και ήταν μαζί στον πάγκο και στον περσινό αντίστοιχο αγώνα), ενώ στην δεύτερη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους κ.κ. Αργύρη Τσώνη, Γιώργο Ροζακέα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων θα πρέπει επιλέξουν μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 τους επόμενους δέκα τέσσερις παίκτες (επτά σε κάθε ομάδα) που θα στελεχώσουν τις δύο All Star ομάδες.

Στο πρόγραμμα του 3ου All Star Game συμπεριλαμβάνεται αγώνας επίδειξης των κλιμακίων της Ένωσης και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο θα συμμετέχουν οι έξι πρώτοι στον πίνακα της στατιστικής με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, μέχρι την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.