Διαβολίτσι: Ο κορυφαίος του ντέρμπι, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, μιλάει στο SportsPlus

119
- Διαφήμιση -

Ήταν χωρίς καμιά αμφιβολία ο κορυφαίος στο ντέρμπι του Διαβολιτσίου με τον Απόλλωνα, χαρίζοντας με τις τρομερές επεμβάσεις του τη νίκη στην ομάδα του, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Α΄Τοπικής, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, μίλησε στο SportsPlus για το προχθεσινό ντέρμπι αλλά και γενικότερα για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος είναι πολύ κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Αν αυτό συμβεί τελικά, ο Τάσος θα αποτελεί σίγουρα έναν εκ των βασικών πυλώνων του τίτλου.

Αναλυτικά το τι μας είπε:

- Διαφήμιση -

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το πρωτάθλημα

” Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ στο 36ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 60΄κλειστήκαμε πίσω, με συνέπεια ο Απόλλωνας να δημιουργήσεις κάποιες ευκαιρίες. Παρ’όλα αυτά τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό.

Έχουμε μπροστά μας 12 ακόμη τελικούς για να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διαφορά των 7 βαθμών που έχουμε από τον Απόλλωνα δε μας δίνει το δικαίωμα να εφησυχάσουμε καθώς ξέρουμε πως όλες οι ομάδες θέλουν να νικάνε τον πρώτο και τα δίνουν όλα απέναντί μας. Μόνο όταν μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο θα έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε, μέχρι τότε έχουμε μόνο σκληρή δουλειά μπροστά μας.”

Για την προσωπική του εμφάνιση προχθές

” Απλώς έκανα τη δουλειά μου και κατάφερα να κρατήσω το μηδέν στην εστία μου και μαζί τη νίκη για την ομάδα μου, δίνοντας όπως πάντα το καλύτερό μου εαυτό. Εδώ θέλω να αναφερθώ και στην πολύ καλή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, το Δανιήλ Σταυρόπουλο, ο οποίος μας κάνει προπόνηση επαγγελματικού επιπέδου και χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε.”

Για το κλίμα στην ομάδα του Διαβολιτσίου

” Πραγματικά το κλίμα στην ομάδα είναι απίστευτο. Με τους συμπαίκτες μου κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και περνάμε πάρα πολύ καλά, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται και στα αποδυτήρια όπου είμαστε μια οικογένεια. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και ο προπονητής μας ο κ.Παλαμάρας, καθώς και η διοίκηση η οποία είναι άψογη απέναντί μας και μας παρέχει τις καλύτερες συνθήκες. ”

Για το μέλλον

” Αν με το καλό έρθει η άνοδος, είναι θέμα της διοίκησης η παραμονή μου στην ομάδα. Προσωπικά θέλω πολύ να παραμείνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους όπως προείπα είμαστε μια μεγάλη παρέα με θετικό κλίμα, στο οποίο έχει συμβάλλει πολύ ο προπονητής μας. Πάντως αν πάνε όλα καλά και έρθει η άνοδος, ένα είναι το σίγουρο. Θα καεί το Διαβολίτσι από τους πανηγυρισμούς.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.