Η Θεώνη Μπούνα μιλά αποκλειστικά στο SportsPlus

611
- Διαφήμιση -
Η Θεώνη Μπούνα είναι 19 χρόνων και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Καλαμάτας τεχνολόγος γεωπόνος. Αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Απόλλωνα τα τελευταία 3 χρόνια και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.
Στο ντέρμπι με το Μεσσηνιακό το περασμένο Σάββατο ήταν από τις καλύτερες παίκτριες του αγώνα, όντας σταθερά καλή στην υποδοχή και βγάζοντας πολλές εντυπωσιακές άμυνες, βοηθώντας την ομάδα της να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ.
Η Θεώνη Μπούνα μίλησε αποκλειστικά στο SportsPlus για το ντέρμπι, την πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα της Α2 καθώς και για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στο κλειστό της Παραλίας.
Αναλυτικά μας δήλωσε:

Για το ντέρμπι

Το ματς με τον Μεσσηνιακό ήταν ένα ντέρμπι για τον λόγο ότι και οι δυο ομάδες είναι καλαματιανές και υψηλά στην βαθμολογία, με διαφορά δυο πόντων. Ωστόσο, η ομάδα του Μεσσηνιακού αποτελείται από έμπειρες παίκτριες και ο στόχος της από την αρχή της χρονιάς είναι η άνοδος. Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α2, με πολύ νεανικό ρόστερ και ο στόχος μας είναι να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια όσο καλύτερα μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού βρεθήκαμε πίσω στο σκρο καθώς κάναμε παρά πολλά λάθη και έτσι ο Μεσσηνιακός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πήρε το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, στο δεύτερο σετ μπήκαμε πιο αποφασισμένες στο παιχνίδι, μειώνοντας τα λάθη μας και σε συνδυασμό με τις οδηγίες του coach Μπάμπη Μυτσκίδη πήραμε το σετ. Στα δυο επόμενα σετ υπήρξαν πολλές φάσεις που παίζονταν για αρκετή ώρα και εκεί αποδείξαμε το ποιος έχει το πάνω χέρι βγάζοντας πολλές άμυνες, έχοντας υπομονή, αντοχή και επίμονη καταφέραμε και πήραμε τις φάσεις. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και θεωρώ ότι όλοι οι φίλαθλοι της Καλαμάτας αναμφισβήτητα ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Για την πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα

Η φετινή μας πορεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, κλείνοντας τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά τριών πόντων από την πρώτη ομάδα. Ο coach μας Μπάμπης Μυτσκίδης  σε συνεργασία με τον βοηθό του Στέφανο Μάνα και την έφορο της ομάδας μας κ. Βίκυ Καραμπάτσου κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα που αποτελείται από νεανικό ρόστερ, καθώς και να δημιουργηθεί ένα υπέροχο κλίμα μεταξύ των παικτριών, παίζοντας όλες ενωμένες σαν μια γροθιά. Στόχος της ομάδας μας είναι να παίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι, και να αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα με απόλυτη σοβαρότητα ανεξαρτήτως της βαθμολογικής της θέσης. Ο όμιλος μας αποτελείται από 12 ομάδες και όπως σας προανέφερα τελειώνοντας τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα για μια ομάδα που είναι νεοφώτιστη στην Α2.

Για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ

Την Τετάρτη κάνουμε την παρθενική μας εμφάνιση στο κύπελλο με μια ομάδα η οποία βρίσκεται μια κατηγορία πάνω από εμάς (pre league). Έτσι λοιπόν ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παίξουμε ελεύθερα, όπως ξέρουμε χωρίς λάθη και στην συνέχεια το αποτέλεσμα θα έρθει. Είμαστε πολύ τυχερές που θα υποδεχτούμε στην Καλαμάτα μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και εμπειρία και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας είναι η μόνη από την Μεσσηνία που δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο. Καλούμε λοιπόν όλους τους καλαματιανούς φιλάθλους να έρθουν να δουν αυτόν τον αγώνα και να μας στηρίξουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.