Άνετη νίκη για τη Μαύρη Θύελλα, στο +6 από το δεύτερο Παναργειακό

50
- Διαφήμιση -

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να επικρατήσει άνετα της Ένωσης Λέρνας με 2-0 και να ανεβάσει στους 6 τους βαθμούς της διαφοράς από το δεύτερο Παναργειακό, ο οποίος έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με το Δίστομο.

Τα τέρματα της νίκης πέτυχαν ο Ρόνι Κάρλος στο 7ο λεπτό με κοντινό σουτ μετά από φάουλ του Μίνγκα και στο 23΄ο Λαθύρης με ωραίο πλασέ.

- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Το σημαντικό βέβαια είναι οι 3 βαθμοί και η άριστη αμυντική λειτουργία παρά την απουσία του Βοσκόπουλου.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο νέος τραυματισμός που προέκυψε για τον Αντωνιάδη αυτή τη φορά καθώς και το τράβηγμα που υπέστη ο Μάρκοβιτς, αμφότερα ελπίζουμε να μην είναι σοβαρά.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τάμπας, Φουάσης, Χίλγκεν, Αλιατίδης (18΄λ.τρ. Μπίζος), Αντωνιάδης, Κάρλος, Πινδώνης, Μάρκοβιτς (36΄ λ.τρ. Μαστραντωνάκης), Μίνγκας, Λαθύρης (88′ Γιόνδης).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Κούρος): Πλάτης, Λέρμας, Καιάφας, Κάπλατζης, Μούγιος, Τσουρδίνης, Γιαντόμ, Αντωνόπουλος, Μπιτζής, Τριανταφύλλου, Κορωνίδης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.