Μεγάλο διπλό με σκόρερ το Μπαστακό η Παναχαϊκή

24
- Διαφήμιση -
Με “χρυσό” σκόρερ τον Μιχάλη Μπαστακό από το 3ο λεπτό, η Παναχαϊκή πανηγύρισε το πρώτο της “διπλό” στο πρωτάθλημα της Football League μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι στον Ηρόδοτο με 1-0 και βρίσκεται πλέον στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς, όντας μέσα στο “κυνήγι” για την άνοδο στην Superleague. *Κομβικής σημασίας το επόμενο ματς με Κέρκυρα στην Αγυιά.

Το ματς (όπως και με τον Εργοτέλη) ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Παναχαϊκή που προηγήθηκε στο Παγκρήτιο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ελευθεριάδης έκανε πολύ ωραίο γύρισμα και ο Μπαστακός με προβολή από κοντά έγραψε το 0-1.

Γενικότερα, το παιχνίδι είχε γρήγορο τέμπο και επτά λεπτά μετά το γκολ ήρθε νέα ευκαιρία και πάλι με τον Μπαστακό, που σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Κασμερίδης. Η ομάδα του Οφρυδόπουλου έλεγχε απόλυτα το ματς, ο Ηρόδοτος εκτός από ένα σουτ του Γκούφα, δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά και στα τελευταία λεπτά οι ¨κοκκινόμαυροι” έψαχναν και δεύτερο τέρμα.

- Διαφήμιση -

Στο 32′ ξανά ο φορμαρισμένος Μπαστακός έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ και αυτή ήταν και η τελευταία ποιοτική φάση του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά με τον Κυνηγόπουλο να απειλεί με κεφαλιά και τον κίπερ του Ηροδότου να μπλοκάρει, ενώ λίγο μετά το 60′ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με σουτ που πέρασε ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει σε μεγάλο βαθμό και οι δύο ομάδες έψαχνα το γκολ για διαφορετικούς λόγους. Ο Ηρόδοτος αφενός για να ισοφαρίσει και να μην γνωρίσει την ήττα και η Παναχαϊκή αφετέρου για να κάνει το 0-2 και να βάλει τέλος στην σεμνή τελετή.

Στη συνέχεια, ο Σιαλμάς πήγε από το πουθενά να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Σούλης μπλόκαρε εν τέλει χωρίς πρόβλημα και ο Αργυρόπουλος με τη σειρά του απείλησε στο 76′ με δυνατό σουτ. Όσο τα λεπτά περνούσαν οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την κατάσταση στα χέρια τους, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν (χωρίς αποτέλεσμα) απεγνωσμένα για την ισοφάριση.

Εν τέλει η Παναχαϊκή με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατοίκου πανηγύρισε το πρώτο της σπουδαίο “διπλό” φέτος και δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θα αφήσει με τίποτα το κυνήγι ανόδου στην Superleague.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ζιώγας (32′ Τουγλής), Γραικός, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Ζαμπορόφσκι (59′ Αγγελούδης), Μουκίδης(78΄Αμαραντίδης).  Σιαλμάς, Γκούφας.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Ελευθεριάδης (68′ Μαυριάς), Κολ (59′ Μουστακόπουλος), Μπαστακός (76′ Μωραϊτης), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.

Πηγή: patrastimes

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.