Θέση του SportsPlus για το απαράδεκτο χτύπημα Αλιατίδη σε Χελά

90
- Διαφήμιση -

Το SportsPlus ως ιστοσελίδα ενημέρωσης έχει απαράβατη αρχή να παίρνει θέση ακόμη και στα πιο δύσκολα θέματα, τα οποία οι περισσότεροι αποφεύγουν. Αναλυτικά:

  • Το χτύπημα του Αλιατίδη ήταν επιεικώς απαράδεκτο και άκρως επικίνδυνο και αντιαθλητικό καθώς προκάλεσε τεράστια σωματική βλάβη στο Γιάννη Χελά, ενώ εύκολα θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ακόμη χειρότερη. Τέτοιες αντιαθλητικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τιμωρούνται με τον πιο αυστηρό τρόπο.
  • Ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης όφειλε να του δείξει την κόκκινη κάρτα και όχι δεύτερη κίτρινη. Είναι απαράδεκτη η απόφαση για την οποία πρέπει να τιμωρηθεί από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
  • Στην ανακοίνωση της, η διοίκηση της Καλαμάτας θα έπρεπε πρώτα να καταδικάσει το απαράδεκτο χτύπημα του Αλιατίδη και μετά αν ήθελε να αναφερθεί στην αντίδραση του φίλαθλου κόσμου.
  • Όντως υπάρχουν Μεσσήνιοι, φίλαθλοι και ΜΜΕ, οι οποίοι στέκονται απέναντι στην προσπάθεια της Καλαμάτας να επανέλθει εκεί που της αξίζει. Μόνο που αυτοί δεν είναι τα παιδιά τα οποία έχουν τιμήσει τη φανέλα της και αποτελούν τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της. 
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.