Η Μαρία Κωνσταντοπούλου μας μιλά για τους υψηλούς στόχους του Μεσσηνιακού

81
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Κωνσταντοπούλου αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Μεσσηνιακού, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η Μαρία μας μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Απολλώνιο καθώς και τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

Το προχθεσινό παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Πιστεύω όποιος βρέθηκε στο γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα απόλαυσε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Ο Απολλώνιος είναι μια καλή νεανική ομάδα , δουλεμένη και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερη. Εμείς νομίζω ότι παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα όλες και έχοντας σε πολύ καλή μέρα την ακραία μας Μαρία Θώδη καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι στόχοι της ομάδας είναι σαφώς υψηλοί. Είμαστε ομάδα με καλές παίκτριες , ένα μείγμα από νιάτα και εμπειρία, απλά σαν καινούργια ομάδα χρειαζόμαστε χρόνο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ατυχές παιχνίδι, Η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχει δρόμο ακόμα, εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν θέλω να θέσω συγκεκριμένο στόχο, αλλά θέλουμε σιγά σιγά και παιχνίδι το παιχνίδι να παίζουμε καλύτερο βόλεϊ και να το ευχαριστιόμαστε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.