Γωγώ Δεδούση: Στόχος μας το καλό βόλεϊ, καταλυτική η βοήθεια του κόσμου μας

436
- Διαφήμιση -

Η αθλήτρια του Απόλλωνα Γωγώ Δεδούση είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών στο φοβερό ξεκίνημα του Απόλλωνα στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η Γωγώ μίλησε στο SportsPlus για τη σπουδαία ανατροπή του Σαββάτου κόντρα στην Ένωση Βύρωνα, για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, καθώς και για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το τι μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Για την ανατροπή το Σάββατο

Στο δυο πρώτα σετ παρόλο που ξεκινήσαμε καλά δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε από τα λάθη μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα μας σε συνδυασμό με το ότι περιορίσαμε τα λάθη μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Παίξαμε καλό βόλεϊ, πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ κερδίζοντας τελικά με 2-3.

Για το παιχνίδι που έρχεται

Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα ανεξάρτητα από τη βαθμολογική κατάταξη του αντιπάλου. Μπαίνουμε κάθε φορά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα με συνέπεια γιατί ξέρουμε πως κάθε νίκη είναι σημαντική.

Για τους στόχους της ομάδας

Ο Απόλλων Καλαμάτας αποτελεί μια νεοσύστατη και νεανική ομάδα. Απαρτίζεται από μικρής ηλικίας παίκτριες οι οποίες καλύπτουν την έλλειψη εμπειρίας τους με πολλή δουλειά καθημερινά στο γήπεδο. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό βόλεϊ και να εξελίσσεται διαρκώς αγωνιστικά. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, θέλουμε να προχωράμε βήμα βήμα και να παρουσιάζουμε βελτίωση σε κάθε ματς που έρχεται, φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Έχουμε την τύχη να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μας στηρίζουν.Το προπονητικό τιμ και η διοίκηση μας δείχνουν εμπιστοσύνη και είναι συνεχώς δίπλα μας έχοντας το ίδιο πάθος με εμάς. Καταλυτική είναι και η βοήθεια του φίλαθλου κόσμου τον οποίο καλούμε να έρχεται στο γήπεδο!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.