Δημόσιο ευχαριστώ στο Καταστάρι – Αγωνία για Βούρα

38
- Διαφήμιση -

Με ανακοίνωση της η ομάδα της Καλαμάτας ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Α.Ο.Κατασταρίου για τη φιλοξενία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΣ “Η Καλαμάτα” ευχαριστεί θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους του AO Κατασταρίου Ζακύνθου για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

- Διαφήμιση -

Ιδιαίτερα τους ευχαριστούμε για το ξεχωριστό ενδιαφέρον που επέδειξαν στον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Ηλία Βούρα, τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν στην αντιμετώπιση του απρόοπτου αυτού γεγονότος αλλά και την συμπαράσταση τους επιδεικνύοντας στάση που αξίζει παντός επαίνου.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ποδόσφαιρο και το αθλητικό ιδεώδες.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ηλία Βούρα, ο άτυχος τερματοφύλακας επέστρεψε σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας μετά τη διανυκτέρευση του στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, μαζί με τους Κώστα Παγανιά και Λευτέρη Τσικούρη.

Ο βαθμός της βλάβης στον αγκώνα καθώς ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα θα φανεί στη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί αύριο.

Το SportsPlus εύχεται στον Ηλία Βούρα ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα το γρηγορότερο δυνατό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.