Μαύρη Θύελλα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

115
- Διαφήμιση -

Μετά από πολλά χρόνια, η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει με νίκες τη σεζόν και δείχνει εμπράκτως τους πρωταγωνιστικούς της στόχους. Κακά τα ψέμματα, ο στόχος ή καλύτερα αυτοσκοπός της φετινής σεζόν είναι η άνοδος στη Β΄Εθνική, την οποία τόσο έχει ανάγκη ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, ο οποίος έχει κουραστεί να τη βλέπει να βολοδέρνει στη Γ΄Εθνική και στα Τοπικά.

Σήμερα αυτός ο κόσμος καλείται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας και να της δώσει ώθηση για το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στο συγκάτοικο στην κορυφή, Παναργειακό. Ο Γιάννης Χριστόπουλος, πέρα από τους ξένους των οποίων τα δελτία αγνοούνται (απαράδεκτο, έχει περάσει σχεδόν δίμηνο) δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Αθανασόπουλο.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά την ενδεκάδα οι 11 επικρατέστεροι είναι: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Μίνγκας, Φουάσης, Μαστραντωνάκης, Γιόνδης χωρίς να αποκλείεται συμμετοχή στο βασικό σχήμα για το Ζαχαρόπουλο στη θέση του Αντωνιάδη.

Εισιτήρια με Παναργειακό

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα”, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Παναργειακό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσσηνιακού την Κυριακή 21/10/18 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ στην Δυτική κερκίδα και στην Θύρα 2 της Βόρειας κερκίδας, 10€ στη Νότια κερκίδα.

-Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας, όπως επίσης και το κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.