Α.Ε.Μάνης – Πανθουριακός 0-2: Δίκαια επικράτηση με κορυφαίο το Φωτιάδη

63
- Διαφήμιση -

Σε μια σπουδαία και δίκαια νίκη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πανθουριακός απέναντι στη Μάνη, στο γήπεδο των Σφαγείων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχαν και τα δύο τέρματα. Το 0-1 έκανε ο Φωτιάδης στο 52ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Το τελικό 0-2 έγινε στο 90ο λεπτό όταν ο Μπιτσάνης έσπασε ωραία τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και ο Καράμπελας με ωραίο σουτ νίκησε τον Καστριτσέα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 29ο λεπτό όταν ο Μερκούρης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Καστριτσέα. Ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία σπατάλησε ο Μπιτσάνης όταν μετά από εκπληκτική κάθετη του Φωτιάδη στο 49ο λεπτό, έκανε αδύναμο σουτ.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία ένα λεπτό πριν βρεθούν πίσω στο σκορ, με την κεφαλιά του Κυριάκου Πουλάκου να καταλήγει στο δοκάρι μετά τη σέντρα του Γιάννη Χελά.

Να σημειωθεί πως μόλις στο 6ο λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστικά αλλαγή ο Παναγιώτης Πουλάκος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Κουτσαναστάση (αλήθεια δεν τιμωρήθηκε για τα όργια στο Σπερχογεία – Ανάληψη;), ελέγχεται για αρκετές φάσεις ο πρώτος βοηθός Γαλακούτης.

Α.Ε.ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Σπυρέας(71΄Χατζηπαναγιώτης), Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Μπεγέτης, Δουρούμης, Χελάς Ε., Πουλάκος Π.(6΄Πιχιγιόνι), Μιχαλέας(66΄Στίλα), Πουλάκος Κ., Χελάς Ι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Ζαφειρόπουλος, Κοστρίβας, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας, Ξεροβάσιλας(71΄Μωραγιάννης), Μουστάκας(86΄Κανανάι), Μπιτσάνης, Φωτιάδης(92΄Πικιός), Μερκούρης

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Πανθουριακού και ισχυρός άνδρας της Μαύρης Θύελλας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.