Α΄Τοπική: Ανασκόπηση της 2ης αγωνιστικής (Ανάλυση και Βίντεο)

66
- Διαφήμιση -

Ξεκινάμε την περιήγηση μας στα γήπεδα της Α΄Τοπικής για τη 2η αγωνιστική, με τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και την Κυπαρισσία. Ο Απόλλωνας καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη, με δύο υπέροχα γκολ, του Μανωλόπουλου στο 4΄και του Κουντάνη στο 7΄. Το 3-0 έκανε ο Αλεξόπουλος στο 83, για να μειώσει στο τελικό 3-1 ο Αντωνόπουλος με υπέροχο σουτ από το κέντρο που έπιασε απροετοίμαστο το Μπαχράμη

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Περιβολάρης, Στραβάκος, Κουντάνης, Μπάκας (71’ Κουτσουρόπουλος), Τρικουράκης (66’ Στ. Τσουλάκος), Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Δ. Τσουλάκος.

- Διαφήμιση -

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Αριδάς, Μιτρόφ, Ζαφείρης (76’ Μπαλτζής), Σπυρόπουλος, Δημητρακάκης (26’ Χρονόπουλος), Ανδρουτσής, Νικολόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος, Θεοχαρόπουλος.

Περνάμε στην αναμέτρηση του Εθνικού Μελιγαλά με την ομάδα της Μάνης, στο οποίο το συγκρότημα του Φραγκίσκου Κεράνη πανηγύρισε το διπλό, το οποίο αποτελεί και την παρθενική νίκη της ομάδος στην Α΄Τοπική. Και σε αυτή την αναμέτρηση το αποτέλεσμα κρίθηκε από νωρίς καθώς στο 7ο λεπτό ο Γιάννης Χελάς και στο 15ο ο Βαγγέλης Χελάς, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους μελανόλευκους.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο από το 67΄λόγω αποβολής του Μακρή, ήταν να μειώσουν με το Ξυδιά στο 27ο λεπτό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Ξυδιάς (73′ Διακουμάκος), Κουρούπης, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Αποστολόπουλος (69′ Ρουμελιώτης), Γεωργιόπουλος, Δημητρίου, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Μπούνας.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Π. Πουλάκος (87′ Σπυρέας), Γ. Χελάς, Κ. Πουλάκος, Δουρούμης, Πιχιγιόνι (92′ Καμπανάρος), Πετριτάι, Μιχαλέας, Φετάχου (46′ Χατζηπαναγιώτης), Β. Χελάς, Στύλλα.

Το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε κι ο Πανθουριακός απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Η ομάδα της Θουρίας προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπιτσάνη στο 33΄, για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός με κεφαλιά του Μπέρμπερη στο 47΄.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 77ο λεπτό, όταν σε σουτ του Καράμπελα, η μπάλα κόντραρε στον Κολιό και κατέληξε στα δίχτα του Αντωνόπουλου.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Όλα τα βίντεο με τα στιγμιότυπα είναι από την εκπομπή Κυριακή Στα Σπορ της τηλεόρασης BEST.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.