Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Κρατάει μόνο τους 3 βαθμούς

34
- Διαφήμιση -

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο δεν έθελξε με την απόδοση της, η ομάδα της Καλαμάτας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Αλιατίδης με ωραίο γυριστό σουτ μετά από κόρνερ του Μίνγκα.

Η Καλαμάτα δεν ήταν καλή επιθετικά και αναλώθηκε σε βαθιές μπαλιές στο Γιόνδη, ο οποίος ήταν και σήμερα ο κορυφαίος του αγώνα, μαζί με τα δύο στόπερ, Βοσκόπουλο και Αλιατίδη.

- Διαφήμιση -

Στο αντίποδα, η Μαύρη Θύελλα για ακόμα ένα παιχνίδι είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, με Βοσκόπουλο και Αλιατίδη να κερδίζουν όλες τις μονομαχίες απέναντι στους αντιπάλους τους.

Το ζητούμενο πλέον για τον προπονητή της ομάδος, Γιάννη Χριστόπουλο, είναι να κρατήσει την αμυντική συνοχή και να βελτιώσει την ομάδα στην παραγωγή φάσεων. Η προπονητική του ικανότητα και το έμψυχο δυναμικό μας επιτρέπει να ελπίζουμε τα καλύτερα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης(90΄Γκελκέρια), Πινδώνης, Αθανασόπουλος(68΄Μαστραντωνάκης), Μίνγκας(79΄Λαθύρης), Γιόνδης(87΄Αντωνιάδης)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.