Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ 1-4: Σπουδαίο διπλό για το Δικέφαλο

31
- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στην αξιόμαχη Μπάτε Μπορίσοφ. Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο επιθετικός του Δικέφαλου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Μετά από σέντρα του Ζαμπά από τα αριστερά, ο Σέρβος βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι πιάνοντας μια γυριστή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Λέο Ζαμπά. Στο 11ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά πέρασε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στον Φιλιπένκο γράφοντας το 0-2.

- Διαφήμιση -

Ο Δικέφαλος που είχε σε τρομερά κέφια τον Λέο Ζαμπά κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έκανε ότι ήθελε την δεξιά πλευρά της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 17′. Ο Μαουρίσιο που έβγαλε μια πανέμορφη αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ έδωσε στον Ζαμπά με τον τελευταίο να πατάει περιοχή και με πανέμορφο πλασέ έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές συνέχισαν με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά μη έχοντας να χάσουν τίποτα. Στο 51′ είχαμε την πρώτη χαμένη ευκαιρία για την ΜΠΑΤΕ με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ρίος. Δέκα λεπτά αργότερα οι Λευκορώσοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Σκάβις ο οποίος στην πρώτη του επαφή βρήκε δίχτυα. Μετά από σέντρα  του Στάσεβιτς από τα αριστερά ο Σκάβις, πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει στον ώμο του Κρέσπο και να καταλήγει στην γωνία του Πασχαλάκη που έπεσε στη γωνία του για το 1-3.

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του φάση στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και τέταρτο τέρμα με τον Πέλκα. Μετά από ωραίο συνδυασμό μεταξύ Μάτος και Ζαμπά, ο τελευταίος βρήκε σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Πλησιάζοντας στην περιοχή της ΜΠΑΤΕ «έσπασε» τη μπάλα για τον Πέλκα με τον διεθνή μέσο με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Σχερμπίτσκι.

Το αφιέρωσε στους αδικοχαμένους οπαδούς

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το γκολ που πέτυχε το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του σαν μια παρέα. Στη συνέχεια ο διεθνής μέσος σήκωσε το κεφάλι του και τα χέρια του προς τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στα αετόπουλα που έφυγαν από την ζωή πριν από 19 χρόνια στην κοιλάδα των Τεμπών. Μάλιστα όπως δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις φανέλες της ομάδας, υπήρχε η ημερομηνία από το τραγικό δυστύχημα (04/10/1999).

Ο Δικέφαλος «άγγιξε» και ένα πέμπτο γκολ, στο 89ο λεπτό. Μετά από ωραία ενέργεια του Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή, έπιασε ένα δεξί πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δυο δοκαριών.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σχερμπίτσκι, Ρίος, Βολόντκο, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Μπάγκα, Ντράγκουν (72′ Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς (76′ Γκορντέιτσουκ), Τουόμινεν (59′ Σκάβις).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (70′ Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (85′ Βιερίνια), Πρίγιοβιτς (76′ Ακπομ).

Πηγή: to10

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.